Gave fra Sparebankstiftelsen SR-Bank

Postet av Sandved Idrettslag den 13. Mai 2024

Det er med glede at vi kan fortelle at vi har mottatt en fantastisk gave på 550 000 kroner fra Sparebankstiftelsen SR-Bank. Gaven skal brukes til nye innbytterbenker på både den nye banen og Bankers Banen, men den viktigste og største investeringen blir lyd/speakeranlegg. Nå skal det jobbes med å få mest mulig ut av denne gaven, som vil bidra med å gjøre anlegget vårt tipp topp.

I tillegg har vi fått penger til "For Alle", som er SR-Bank-stiftelsens del av gavefondet som går på inkludering og bidrag til økonomisk vanskeligstilte. Vi som klubb hjelper hvert år flere av våre medlemmer både med kontingenter, fotballskoler og støtte til reiseturneringer. Disse pengene gjør at vi kan få med alle.


Tusen takk!



To ny signering

Postet av Sandved Idrettslag den 13. Mai 2024


Da kan vi presentere to ny signering for a-laget.


Bård Byrkjerdal Berg er tilbake i klubben, etter ett par sesonger i Austrått. Skal bli kjekt å ha han tilbake, på lag med lillebror Ulvar. Bård er en kvaliteteskeeper, som kommer inn i keeperteamet med Marcus og Torbjørn. Mange kjenner jo og Bård tiden han ledet vårt FFO tilbud.


Kenan Mehremic kommer fra Hana, der han i tillegg til å være spiller, var i trenerteamet. Han har i tillegg fortid fra blant annet Lura og Ganddal, og diverse klubber som futsal- spiller. Kenan har faktisk og spilt i Sandved før, som juniorspiller. Det er noen år siden...



STØTT KLUBBEN DIN DIGITALT MED STØTTE-APPEN

Postet av Sandved Idrettslag den 2. Mai 2024

STØTT KLUBBEN DIN DIGITALT MED STØTTE-APPEN

I denne lille filmsnutten (50 sek.) forklares det geniale Støtte-konseptet som betyr at du kan gi litt og titt for å støtte klubben din, og det beste av alt: Du merker det så vidt. Men for oss som klubb kommer dette til å bli avgjørende for fremtiden!

Vi oppfordrer derfor alle våre medlemmer til å laste ned appen og at flest mulig blir støttespillere. Enklere kan det ikke bli!

LINK: https://hei.stotte.no/v/uLJNY/?preview=true